بعضی معتقدند صلح به نبودِ جنگ یا درگیری تعبیر می شود. ولی حقیقت این است که نمی توان صلح را به این تعریف محدود کرد. صلحِ حقیقی، نوعی از هماهنگی و امنیت است که شخص با خود، دیگری و با محیط زیست تجربه می کند.

بیاید از صلح با خود شروع کنیم. این نوع از صلح به نوعی آرامش و تعادل در زندگی علیرغم مشکلات و استرس هایی که تجربه می کنیم تعبیر می شود. صلح با خود می تواند شامل احترام به خود و قدردان بودن از خود باشد.

صلح با دیگری شامل ایجاد روابطی بر پایه احترام و محبت، عاری از قضاوت و خشونت است؛ و هر لحظه به ما یادآوری می کند که انسان ها متفاوت آفریده شده اند تا پذیرای ارزش وجودیِ هر انسان فارق از تفاوت های او باشیم.

و در نهایت صلح با محیط زیست، شامل زیستن در هماهنگی با جهان اطراف است و سعی در حفظ کره زمین دارد به گونه ای که همه موجودات زمین از مواهب آن برخوردار باشند.

رسیدن به صلح فقط در دست سیاستمداران نیست؛ همه ما در این راه سهمی داریم. سهم شما در این راه چیست؟

موزۀ صلح تهران از شما دعوت می کند تا در چالش «۲۱ گام برای صلح» شرکت کنید. در این چالش، سعی بر این است همه با هم گامی برای صلح چه در بُعد فردی و چه در بُعد میان فردی و محیط زیستی برداریم.

 

زمان

این چالش از پنج تیر شروع می شود و به مدت ۲۱ روز به طول می انجامد.

 

ثبت نام

برای ثبت نام در چالش به سایت موزۀ صلح تهران رجوع کنید و فرم ثبت نام چالش ۲۱ گام برای صلح را پر کنید. در این فرم شما می توانید انتخاب کنید که در چه سطحی قصد دارید فعالیت کنید و پس از آن لازم است فعالیتی که در نظر دارید انجام دهید را بنویسید. پس از پایان ۲۱ روز، نتیجۀ فعالیت خود را از طریق عکس، فایل صوتی، گزارش نوشتاری یا نقاشی از طریق فرمی که روی سایت موزۀ صلح تهران قرار خواهد گرفت به اشتراک بگذارید. همچنین چالش هایی را که در حین انجام فعالیت با آن مواجه شدید را در این فرم بنویسید.

 

 

اشتراک گذاری:
نشست علمی «نسبت حقوق و سیاست» _ اردیبهشت ۱۴۰۳دومین «موت کورت ملی حقوق مالکیت فکری» – اردیبهشت ۱۴۰۳نشست علمی «داوری برخط (آنلاین): فرصت ها و چالش ها» _ اسفند ۱۴۰۲
verification