فراخوان پرسش و پاسخ

مهمان: دکتر محمد جعفر قنبری جهرمی (عضو هیئت علمی و مدیر گروه حقوق بین الملل دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی)

موضوعات: سازمان جهانی تجارت، حقوق سرمایه گذاری بین المللی و داوری تجاری بین المللی

مدیر و هماهنگ کننده امور: خانم نیلوفر کامیاب (دانشجوی دکتری حقوق خصوصی دانشگاه علامه طباطبایی(ره))

مهلت ارسال پرسش ها: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵

 

در راستای تسهیل ارتباط علمی میان دانشجویان و پژوهشگران با استادان و صاحب نظران و فرآهم آوردن شرایطی که امکان تعامل بیشتر میان این دو گروه فراهم آید، دیداد | مرجع اخبار و اطلاعات حقوقی، دومین جلسه پرسش و پاسخ مجازی را با حضور دکتر محمد جعفر قنبری جهرمی (عضو هیئت علمی و مدیر گروه حقوق بین الملل دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی) پیرامون موضوعات «سازمان جهانی تجارت»، «حقوق سرمایه گذاری بین المللی» و «داوری تجاری بین المللی» برگزار می نماید.

از تمامی دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به موضوعات پیش گفته، دعوت می شود تا پرسش های خود را جهت ارائه به جناب دکتر قنبری جهرمی، برای دیداد ارسال نمایند. پرسش های ارسال شده، پس از بررسی و ارزیابی اولیه، دسته بندی و در جلسه حضوری که با ایشان برگزار می شود، مطرح خواهد شد.

در نهایت، پرسش و پاسخ های مطرح شده در قالب یک گفت و گوی منسجم بر روی دیداد درج می گردد.

 

* آخرین مهلت ارسال پرسش ها ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ خواهد بود.

** لطفاً پرسش های خود را از طریق یکی از روش های موجود در بخش تماس با ما ارسال و یا در قسمت نظرات همین پُست (پایین صفحه) درج بفرمایید.

 


 

دکتر محمد جعفر قنبری جهرمی در یک نگاه (گوشه ای از فعالیت ها)

- دکتری حقوق بین الملل از کالج دانشگاه لندن

- قائم مقام مرکز امور حقوقی بین المللی (۱۳۹۳ تا کنون)

- عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی (۱۳۷۶ تا کنون) و مدیر گروه حقوق بین الملل (۱۳۹۵-۱۳۹۲)

- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (۱۳۸۴ تا کنون) و عضو کمسیون امور بین الملل کانون وکلای دادگستری مرکز (۱۳۹۵- ۱۳۸۸) و رئیس کمسیون امور بین  الملل (۱۳۹۵-۱۳۹۲)

- عضو  مرکز اتاق داوری ایران  (۱۳۹۰ تا کنون) و نایب رئیس دیوان داوری مرکز داوری  (۱۳۹۳ تا کنون)

- عضو کمیسیون داوری بین المللی تجاری و اقتصادی چین (۱۳۹۳ تا کنون)

- عضو شعبه ایرانی انجمن حقوق بین الملل

- عضو مرکز مطالعات حقوق تطبیقی اتریش

- تألیف و ترجمه ۲ کتاب و ۲۳ مقاله به زبان های فارسی و انگلیسی

- راهنمایی قریب به ۸۰ پایان نامه و رساله در دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه آزاد اسلامی که عمدتا در حوزه سازمان جهانی تجارت و حقوق سرمایه گذاری خارجی می باشند.

 

اشتراک گذاری:
نشست تخصصی «شروط صدور قرار موقت دیوان بین المللی دادگستری با تأکید بر صلاحیت علی الظاهر» _ آذر ۱۴۰۲همایش ملی «تحلیل ابعاد مختلف رأی دیوان بین المللی دادگستری در قضیۀ بعضی اموال ایران» _ مهر ۱۴۰۲طرح دعوی دولت های کانادا، سوئد، اوکراین و بریتانیا علیه دولت ایران در دیوان بین المللی دادگستری به دلیل نقض کنوانسیون مونترال – تیر ۱۴۰۲
verification
زمان ثبت
جمعه 15 بهمن 1395 19:39
سلام بر دیدادی های عزیز. من میخواستم در مورد وضعیت الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی بیشتر بدونم. چه موانعی پیش روی ایران برای عضویت در این سازمان وجود داره و چه مزایا و معایبی خواهد داشت. لطفاً آقای دکتر در خصوص ارتباط فعلی بین ایران و سازمان هم توضیح دهند. مرسی از شما
طه محمدی
زمان ثبت
شنبه 16 بهمن 1395 17:12
سلام،
برای اینکه داور بشیم همانند امتحان وکالت یا قضاوت باید امتحان خاصی بدهیم؟ حقوق خواندن تأثیری در داور شدن دارد؟ من دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد حقوق خصوصی هستم و دوست دارم در آینده داور شوم. لطفاً راهنمایی کنید
مریم ل
زمان ثبت
دوشنبه 18 بهمن 1395 09:53
نمی دونم این به بحث شما مربوط میشه یا نه ولی در مورد وضعیت حقوقی موافقتنامه های دو جانبه میان ایران و سایر دولت ها، لطفاً ضمانت اجرای این موافقتنامه ها رو بررسی کنید
تاجر
زمان ثبت
چهارشنبه 27 بهمن 1395 11:44
عرض سلام و خسته نباشید
پرسش بنده در مورد عضویت ایران در سازمان جهانی تجارت است. چگونه می توان تعارض قوانین این سازمان از جمله در بحث حل اختلافات و ارجاع به داوری را با قوانین اساسی ایران از جمله اصل 139 قانون اساسی، حل کرد؟ ممنون خواهم شد پیشنهاد جناب دکتر قنبری در این خصوص را بدانم.
با تشکر
رحیمی
رضا رحیمی
زمان ثبت
دوشنبه 02 اسفند 1395 14:45
فرق بین داوری بین المللی بین دولت ها با داوری تجاری بین المللی چیست؟
داور