تیم های دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علامه طباطبایی در یازدهمین دوره مسابقات موت کورت منطقه ای جنوب شرق آسیا یادواره هانری دونان، موفق به کسب مقام های اول و دوم این دوره از مسابقات شدند.

 

تیم دانشگاه شهید بهشتی متشکل از  آقایان توحید شفیع زاده دیزجی، علی اکبر مسعودی لمراسکی و سید محمدعلی عبداللهی با هدایت خانم زهرا اژئر و تیم دانشگاه علامه طباطبایی متشکل از خانم ها مریم آقائی و  نسرین السادات میرآقازاده و آقای فرزاد فلاح با هدایت خانم زهرا مشرف جوادی، دو تیم برتر هفتمین دوره ملی مسابقات موت کورت بودند که به نمایندگی از ایران در این دوره از مسابقات که در ۱ و ۲ دسامبر برابر با ۱۰ و ۱۱ آذر ۱۳۹۴ با همکاری کمیته بین المللی صلیب سرخ و دانشگاه علوم مدیریت لاهور در این دانشگاه برگزار شد، شرکت کردند.

 

شایان ذکر است، آقای عبداللهی از تیم دانشگاه شهید بهشتی به عنوان بهترین موتر از میان تیم های شرکت کننده انتخاب شدند. همچنین در این دوره آقایان دکتر علیرضا ابراهیم گل، دکتر پوریا عسکری و دکتر امیرساعد وکیل به عنوان قاضی، در کنار سایر قضات منطقه، تیم های شرکت کننده را از نظر نحوه ایفای نقش، قدرت استدلال و نیز میزان دانش آنها از حقوق بین المللی بشردوستانه و حقوق بین ­المللی کیفری، قضاوت کردند.

 

گفتنی است تیم های ایران با هشت تیم دیگر از کشورهای بنگلادش، نپال، پاکستان و سری لانکا رقابت کردند. در پایان، تیم های کالج حقوق پاکستان از پاکستان و دانشگاه داکا از بنگلادش پس از دو تیم ایران در مقام های سوم و چهارم قرار گرفتند.

 

 

تیم های ایران در چهاردهمین دوره مسابقات موت کورت آسیا و اقیانوسیه در مورد حقوق بین المللی بشردوستانه که توسط صلیب سرخ هنگ کنگ و کمیته بین ­المللی صلیب سرخ  از تاریخ ۹ تا ۱۲ مارس در هنگ کنگ برگزار می گردد، به نمایندگی از ایران شرکت و با بیست و دو تیم دیگر رقابت خواهند کرد.

 

این پیروزی بزرگ را به جامعه علمی کشور تبریک می­گوییم و برای این عزیزان آرزوی موفقیت در دور بعدی مسابقات در هنگ کنگ را داریم.

اشتراک گذاری:
نشست تخصصی «شروط صدور قرار موقت دیوان بین المللی دادگستری با تأکید بر صلاحیت علی الظاهر» _ آذر ۱۴۰۲همایش ملی «تحلیل ابعاد مختلف رأی دیوان بین المللی دادگستری در قضیۀ بعضی اموال ایران» _ مهر ۱۴۰۲طرح دعوی دولت های کانادا، سوئد، اوکراین و بریتانیا علیه دولت ایران در دیوان بین المللی دادگستری به دلیل نقض کنوانسیون مونترال – تیر ۱۴۰۲
verification